Checkout - Oma maksutapa kaikille

Red Line Diesel Fuel Biostat

Etusivu > Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet > Autotuotteet > Red Line

Red Line Diesel Fuel Biostat
Valmistaja
Red Line
Tuotekoodi
102186
Valm. tuotekoodi
RL10070
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
26,70 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Red Line Diesel Fuel Biostat

Biostat on havaittu tehokkaaksi suomalaisissa ammattikalastusveneissä, joissa ei ole varaa käyntihäiriöihin suodattimen tukkeutuessa.

Yksi pullo noin 350 litraan dieseliä tappaa tehokkaasto olemassa olevat mikro-organismit. Jatkuvassa käytössä yksi pullo 700 litraan dieseliä ehkäisee uuden bakteerikasvun

Tämä tuote on ainoastaan Pohjoismaiden valikoimissa!

- Pitää polttoainejärjestelmän puhtaana bakteereista ja levästä ja siten ehkäisee käyntihäiriöitä.
- Dieselöljy ja polttoöljy sisältävät usein mikro-organismeja, joko vesi- tai ilmaperäisiä, jotka päätyvät polttoaineeseen jakelujärjestelmästä.
- Polttoainetankkiin voi kondensoitua vettä jopa 1%, erityisesti veneissä, ja suurempia vesimääriä saattaa tulla tankatessa.
- Veden ja dieselöljyn kontaktipinta on kukoistava kasvualusta erilaisille mikro-organismeille. Ilman vettä niistä ei ole harmia. Mikro-organismit voivat kasvaa rihmamaisiksi, mattomaisiksi tai pallomaisiksi sakkaumiksi polttoaineen sekaan tai tankin seinämiin. Nämä sakkaumat voivat tukkia polttoainesuodattimen ja huonontaa suorituskykyä ja aiheuttaa käyntihäiriöitä. Mikro-organismien aineenvaihdunta tuottaa vettä, happoja ja likaa, jotka aiheuttavat korroosiota ja kulumista pumpussa ja suuttimissa.
- Soveltuu myös käytettäväksi E85 etanolipolttoaineen kanssa, jossa esiintyy samankaltaisia ongelmia. Annostus 1 ml / litra polttoainetta (1 pullo / 350 litraa E85).

tech
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2