Checkout - Oma maksutapa kaikille

RedLine 20W60HD Motorcycle Oil

Etusivu > Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet > MP-tuotteet > Moottoriöljyt

RedLine 20W60HD Motorcycle Oil
Tuotekoodi
100815
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-2 pv
21,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

20W60HD Motorcycle Oil

Erityisen kuumana käyviin ilmajäähdytteisiin V-Twineihin, kuten H-D Knuckle, Pannu ja Shovel.
Luokitukset: JASO MB, API SJ, SG, SH

Motorcycle Oil eroaa "tavallisista" Red Line moottoriöljyistä siinä, että kitkanmuuntimien määrää on vähennetty, jotta öljy olisi mahdollisimman yhteensopiva märälle kytkimelle. Lisäksi kulumisen estoaineet, lähinnä sinkin ja fosforin määrä, on maksimoitu.

Täyssynteetiset Red Line moottoriöljyt ovat olleet erittäin suosittuja moottoripyörissä, erityisesti ilmajäähdytteisissä Harrikoissa. Polyolesteri kestää erittäin korkeita lämpötiloja, mikä tarkoittaa että öljynpaineet pysyvät myös kuumana, ja venttiilit sekä ylimmän männänrenkaan alue pysyvät puhtaina (ei muodostu pikeä eikä karstaa). Yhdessä runsaiden pesevien lisäaineiden kanssa tämä takaa pitkät vaihtovälit. Haihtuminen on minimoitu, mikä vähentää öljyn kulutusta. Lisäksi esteripohjainen öljy ei kutista tiivisteitä kuten muut synteettiset, eli se vähentää vuotoja.

Näillä öljyillä on luontaisesti korkea viskositeetti-indeksi, eli ne juoksevat hyvin kylmänä, eikä niissä tarvita suuria määriä muovisakeuttimia kompensoimaan ohenemista kuumana. Filminlujuus on maksimaalinen, mikä on elintärkää korkealle kiertävissä nykypyörissä, joiden laakereissa ja venttiilikoneistoissa esiintyy suuria leikkausvoimia.

Nämä öljyt ylittävät suurimpien pyörävalmistajien öljyvaatimukset. Noudata valmistajan ohjeita sisäänajon suhteen. Yhteensopivaa muiden synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa.

tech
tech
Polar Autovaruste
Polar Autoset Tampere Oy
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com