Checkout - Oma maksutapa kaikille

RALLILEGENDAT -rallipeli 2 in 1

Etusivu > Autourheilu > Muut

RALLILEGENDAT -rallipeli 2 in 1
RALLILEGENDAT -rallipeli 2 in 1
RALLILEGENDAT -rallipeli 2 in 1
RALLILEGENDAT -rallipeli 2 in 1
Tuotekoodi
104523
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
45,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

RALLILEGENDAT -rallipeli 2 in 1

Kaksi jännittävää lautapeliä yhdessä paketissa. Elä Jyväskylän suurajot legendaarisine hetkineen ja tapahtumapaikkoineen aidossa, 80-luvun kisoja kunnioittavassa hengessä.

Pelaajamäärä 2-6 henkilöä. Ikäsuositus 8+, täyden reitin kesto 2:lla hengellä n.60min. Voidaan ajaa myös lyhennettynä versiona.

Rallychampions neppis lautapeli soveltuu myös nuoremmillekin kisaajille.

Lahjaidea!

Peli1, Jyväskylän suurajot keräsivät 80-luvulla 50Ek:n mittaiselle reitille satoja tuhansia katsojia. Oletko sinäkin ollut mukana kisassa tai katsomossa? Suomi ja Flying Finns oli maailmalla tunnettu käsite jota tämä 80-luvun kisoihin perustuva lautapeli kunnioittaa. B-ryhmän aikakausi oli puolestaan lyhyt, mutta unohtumaton. Peli palauttaa mieliin monia huimia kokemuksia ja legendaarisia paikkoja joissa olet itsekin saattanut olla läsnä. Niin tässä pelissä kuin oikeissa ralleissakin tulee muistaa, että palkinnot jaetaan vasta maalissa, joten peränpitäjälläkin riittää motivaatiota loppuun asti. Kisan keskeytysprosentiksi muodostuu helposti sama kuin oikeissakin ralleissa.

Pelin on suunnitellut ralliin monesti itsekin osallistunut kuljettaja joka näki rallin niin sisäpiiristä kuin ulkoakin kierrettyään ralliautojen perässä yli 20 vuoden ajan.

Peli tarjoaa Harjun yleisöerikoiskokeen, siirtymien sattumat, huoltokäynnit ja 9 erikoiskoetta sattumineen. Rahakin ratkaisee, mutta voitto voidaan saavuttaa vain "hanskalla". Samalla laudalla käydään samanaikaisesti kolmea eri kilpailuvaihetta, joten jännättävää riittää. Pelaajamäärä 2-6 henkilöä. Ikäsuositus 8+, täyden reitin kesto 2:lla hengellä n.60min. Voidaan ajaa myös lyhennettynä versiona.

Laudan kääntöpuolen peli 2, Rallychampions on ainutlaatuinen, nopeatempoinen neppis lautapeli johon voi osallistua vain kaksi pelaajaa.

Siinä liikutaan aidoilla die-cast metalliautoilla neppaamalla tarkkoja ajolinjoja noudattaen kohti voittoa. Sopii hyvin nuoremmillekin.

SISÄLTÖ:

Kaksipuoleinen pelilauta 500 x 700mm
Arpakuutio
2kpl lisensoituja metallisia neppisautoja ja 2kpl ratoja
2kpl neppisalustoja
6kpl autonoppia
6kpl 80-luvun ralliautofiguurit+jalustat
Peliraha markkoina
Sattumakortit 25kpl
EK-nuottikortit 25kpl

tech

Katso myös

VICTOR REINZ silikonitiivistemassa +300°C
Kovettuva, kestoelastinen silikonitiivistemassa laajapintaisten liitosten tiivistämiseen, joissa on tiivistysrako (myös ilman osien purkua). Pakkauskoko70 ml. Käyttölämpötila... 
9,50 €
tech
Polar Autovaruste
Polar Autoset Tampere Oy
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2