Checkout - Oma maksutapa kaikille

Sonax Xtreme Liuotinvahashampoo

Etusivu > Autonhoitotuotteet > Sonax

Sonax Xtreme Liuotinvahashampoo
Valmistaja
Sonax
Tuotekoodi
104697
Valm. tuotekoodi
SO213200
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
7,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
10,50 €
kpl

Sonax Xtreme Liuotinvahashampoo vaikean talvilian pesuun

Liuotinvahashampoo on tehokas liuotinpesuaine erittäin likaisten pintojen pesuun. Pesee ja vahaa samanaikaisesti. Liuottaa nopeasti vaikean ja pinttyneen lian kuten asfalttipien, maantiesuolan ja noen. Suojaa maalipinnan ja antaa upean kiillon. Sisältää liuotinta, pesuaineita ja aitoa Carnaubavahaa.

KÄYTTÖOHJE: Huuhtele irtolika auton maalipinnalta. Ravista purkkia hyvin ennen käyttöä. Kaada pesuainetta suoraan kosteaan sienelle ja pese alue kerrallaan. Huuhtele pesty alue heti, jotta pesuaine ei kuivu käsitellylle pinnalle. Suojeltava jäätymiseltä.

Pese talvilika liotinpohjaisella pesuaineella. Etenkin asfalttipien irti saaminen maalipinnasta on usein työn ja tuskan takana; piki ei tunnu irtoavan millään. Asfalttipiki ja muu vaikea talvilika irtoavat varmimmin tehokkaalla liuotinpohjaisella pesuaineella, mutta liuotinpohjaisen puhdistuksen jälkeen tulee aina muistaa suojata maalipinta. SONAX XTREME Liuotinvahashampoo on täydellinen tuote niille, jotka haluavat suoriutua auton talvipesusta nopeasti, pesutehosta tinkimättä. XTREME Liuotinvahashampoo on varsinainen talvipesun ykköstuote, sillä siinä yhdistyvät tehokas liuotin, pesuaine ja aito Carnaubavaha. Samalla kun pesuaine ja liuotin puhdistavat auton maantiesuolasta, piestä, noesta ja kurasta, liuotinvahashampoon sisältämä Carnaubavaha suojaa auton maalipinnan ja antaa upean kiillon. Voit siis unohtaa monivaiheiset liuotinpesut ja hoitaa koko käsittelyn kätevästi yhdellä tuotteella. Mikäli autosi kaipaa pesun jälkeen vielä lisäkiiltoa tai -suojaa, suihkuta pinnalle SONAX Carnauba Pikavahaa. Pikavahan voi sumuttaa suoraan pesun jäljiltä kostealle maalipinnalle, jolloin kuivaus ja kiillotus hoituvat samalla vaivalla.

tech

Katso myös

Sonax Xtreme Liuotinvahashampoo
Sonax Maalinhiomatahna 75 ml
Sonax Maalinhiomatahna 75 ml

Maalipinnan kunnostuksen pohjustusaine. Poistaa sään vaurioittaman maalikerroksen, hapettumat, naarmut... 
6,90 €
Sonax Maalinhiomatahna 75 ml
Sonax Asfalttipienpoistoaine 300ml aerosoli
Sonax Asfalttipienpoistoaine 300ml aerosoli Liuottaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti piki-, öljy- ja muut vaikeat likatahrat kuten esim. tarrojen liimajäljet, alustansuoja-aine... 
7,90 €
UUTUUS!
Sonax Asfalttipienpoistoaine 300ml aerosoli
Sonax Xtreme Wash & Seal pinnoittava shampoo 500 ml
Puhdistaa ja pinnoittaa auton samalla kertaa... 
12,00 €
norm.
12,90 €
Sonax Xtreme Wash & Seal pinnoittava shampoo 500 ml
Sonax Xtreme Full Effect vannepesu 750ml
Todella tehokas pesuaine kaikkiin kevytmetalli- ja teräsvanteisiin. 
10,90 €
norm.
14,50 €
Sonax Xtreme Full Effect vannepesu 750ml
Sonax kevytmetallivanteiden suojausaine
Pitkäkestoinen, läpinäkyvä pinnoite. Suojaa vanteet likaantumisia vastaan. Soveltuu teräs- ja alumiini- ja kromatuille vanteille. 
19,50 €
norm.
25,40 €
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2