Checkout - Oma maksutapa kaikille

Philips X-tremeVision +130% polttimopari

Etusivu > Valot, lisävalot, polttimot > Polttimot > Philips

Philips X-tremeVision +130%  polttimopari
Tuotekoodi
101234
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-2 pv
23,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoita kirkkaampia saat hakea. Niiden jopa 130 % kirkkaampi ja jopa 130 metriä pitkä valokeila päihittää kilpailijoiden ajovalopolttimot mennen tullen. Näe kauemmas, reagoi nopeammin ja aja turvallisemmin.

H1 23,00€ pari
H4 24,50€ pari

Turvallinen koko käyttöiän, jotta näet ja näyt paremmin

Jokainen mahdollinen rikkoutuva osa on riski sinulle ja ajoneuvollesi. Tämä pätee erityisesti ajovalopolttimoihin. Jokainen rikkoutunut ajovalojen polttimo vähentää sinun ja vastaantulevan liikenteen näkyvyyttä ja turvallisuutta. Philips X-tremeVision -polttimot on suunniteltu pitkäikäisiksi ja luotettaviksi. Näet ja näyt siis pidempään kuin millään muulla vastaavalla polttimolla.

Erinomainen suorituskyky enemmän valoa ja pidempi käyttöikä

Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoista on tehty erittäin suorituskykyisiä, ja ne tuottavat jopa 130 % kirkkaamman valon käyttöiästä tinkimättä. Philips X-tremeVision -polttimoiden jopa 450 tunnin* käyttöikä on huomattavasti kilpailijoitaan pidempi hyvin kirkkaiden polttimoiden sarjassa (*H4 ja H7 testattuna 13,2 V:n vakiojännitteellä).
20 % valkoisempi valo parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta

Kirkas valkoinen 3 700 kelvinin valo on jopa 20 % valkoisempi kuin tavallisissa ajovalopolttimoissa. Philipsin patentoitu Gradient Coating -tekniikka tuottaa voimakkaamman valon. Erittäin kirkkaan valaisun ansiosta ajaminen on erittäin miellyttävää myös pimeässä.
Erittäin laaja ja tehokas valokeila

Philips X-tremeVision -halogeenipolttimot valaisevat tehokkaammin ja niiden valolämpötila on suurempi, joten ne tuottavat halogeeneistä parhaan valokeilan.
Erinomainen kontrasti takaa miellyttävän ajokokemuksen

Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoiden (saatavana H1, H4 ja H7) suuremman värilämpötilan avulla havaitset paremmin kaukana näkyviä kontrasteja. Ajo pimeässä on nyt entistä miellyttävämpää ja turvallisempaa.
Näe kauemmas ja reagoi nopeammin, jopa130 % kirkkaammat polttimot

Ajovalojen on valaistava tie täydellisesti pitkän matkan päähän, yleensä 75/100 metriä ajoneuvosta eteenpäin. Philipsin X-tremeVision autopolttimoilla näet jopa 45 metriä kauemmas ja saat kaksi sekuntia enemmän reagointiaikaa. Philips X-tremeVision -polttimot parantavat näkyvyyttä ajon aikana, sillä ne tuottavat jopa 130 % enemmän valoa. Näin havaitset esteet ja mahdolliset vaarat aikaisemmin kuin millään muulla halogeeniajovalopolttimolla.

Kirkkain polttimo: paras mahdollinen näkyvyys ja teho

Optimoitu ja tarkasti muotoiltu hehkulanka, korkealla 13 baarin paineella pakattu kaasu, huolellinen pinnoitus ja laadukas UV-kvartsilasi nostavat Philipsin X-tremeVision -ajovalopolttimot aivan uudelle tasolle. Ne tarjoavat äärimäistä suorituskykyä ja tinkimätöntä näkyvyyttä.

Turvallisimmat tieliikennekäyttöön hyväksytyt polttimot

Philips X-tremeVision on turvallisin, helpoin ja tehokkain tapa uudistaa autosi ajovalot lainmukaisilla, ECE-hyväksytyillä polttimoilla

tech
tech
Polar Autovaruste
Polar Autoset Tampere Oy
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com