Checkout - Oma maksutapa kaikille

Thule kuljetuslaukkusarja

Etusivu > THULE > Kuljetuslaatikot ja suksiboksit > Ranger

Thule kuljetuslaukkusarja
Valmistaja
Thule
Tuotekoodi
101797
Valm. tuotekoodi
TH8006
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-2 pv
165,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Thule Load & Go. Thule laukkusarja , jossa 1kpl TH 8001 ja 3kpl TH8002. Nämä laukut tarjoavat organisoidun ja tehokkaan kuljetustilan vaatteiden, leirintävarusteiden sekä muiden urheilu- ja retkeilytarvikkeiden kuljetukseen. Hyvännäköinen muotoilu ja kätevät ominaisuudet tekevät näistä laukuista ainutlaatuisia.

Thule Load & Go laukut on suunniteltu sopimaan kuljetuslaatikoihin, mutta soveltuvat toki hyvin myös tavaratilaan tai kuormakoriin. Näiden laukkujen käyttö nopeuttaa kuormaamista ja pääset hetkessä matkaan. Sarjassa on erikokoisia laukkuja eri materiaaleista täyttämään kaikki kuljetustarpeet. Kaikissa laukuissa on mukava olkahihna ja pehmustetut kantokahvat, kuten myös vedenpitävä pohja kuorman suojaamiseksi.

Go Pack Nose on suunniteltu sopimaan kuljetuslaatiokn keulaosaan. Käyttämällä sen kanssa Go Pack laukkuja maksimoit kuljetuslaatikon tavarakapasiteetin. Go Pack Mesh on valmistettu verkkokankaasta, joka tekee siitä täydellisen kosteiden tai märkien tavaroiden, kuten vesiurheiluvälineiden kuljetukseen.

Go Box Express on malliston suurin laukku, jossa on lisäksi pyörät ja vetohihna, joten se sopii mainiosti raskaillekin ja kookkaille kuormille. Go Box'ssa on taitettava väliseinä, joka auttaa organisoimaan tavarat järjestelmällisesti. Sekä Go Box ja Go Box Express voidaan taittaa kokoon, kun niitä ei tarvita.

tech
tech
Polar Autovaruste
Polar Autoset Tampere Oy
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com