Sonax Inj. & Carb. bensiinisuihkutuksen puhdistusaine 250 ml

Etusivu > Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet > Kemikaalit > Bensiinimoottorin puhdistus- ja lisäaineet

Bensiinijärjestelmän puhdistusaine
Sonax Inj. & Carb. bensiinisuihkutuksen puhdistusaine 250 ml
Bensiinijärjestelmän puhdistusaine
Bensiinijärjestelmän puhdistusaine.
250ml.
Valmistaja
Sonax
Tuotekoodi
105491
Valm. tuotekoodi
SO519100
EAN
4064700519107
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
8,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
10,50 €
alennus
24 %
säästö
2,50 €
kpl

Sonax Inj. & Carb. bensiinisuihkutuksen puhdistusaine 250 ml

Suihkutusjärjestelmän puhdistusaine. Puhdistaa suorasuihkutusjärjestelmän sekä kaasuttimen, venttiilit, sytytystulpat ja palotilat. Voitelee polttoaine- ja suihkutuspumpun sekä -suuttimet.

Pitkälle kehitetty koostumus puhdistaa koko polttoainejärjestelmän. Voitelee ja suojaa korroosiota vastaan. Mahdollistaa täsmällisen polttoaineensuihkutuksen ja täydellisen bensan palamisen. Ei vahingoita polttoainejärjestelmän muovisia ja elastomeerisiä osia. Sopii kaikille bensiinilaaduille.

Auton polttoainejärjestelmän puhdistusaine puhdistaa ja suojaa. Kosteuden myötä polttoainejärjestelmään kertynyt, epäpuhtauksista muodostunut massa voi tukkia polttoainesuodattimen ja aiheuttaa suuriakin häiriöitä auton moottorin toimintaan. Tällaisia ongelmia on kuitenkin helppo ennaltaehkäistä käyttämällä säännöllisesti suoraan polttoainetankkiin lisättävää puhdistusainetta. Sonax-tuotteiden valikoimasta löytyy tehokkaita lisäaineita polttoainejärjestelmän puhdistukseen. Suoraan polttoainetankkiin lisättävä Sonax -polttoainejärjestelmän puhdistusaine puhdistaa kaikki moottorin osat, joiden kautta polttoaine kulkee nesteenä. Puhdas polttoainejärjestelmä mahdollistaa paremman palamisprosessin, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja tuottaa siten myös vähemmän haitallisia päästöjä. Bensiinijärjestelmän puhdistusaine puhdistaa auton polttoainejärjestelmän sekä voitelee polttoaine- ja suihkutuspumpun sekä suuttimet antaen suojaa korroosiota vastaan.

Käyttöohje:
Kaada koko pullon sisältö tankilliseen bensiiniä (40-60 litraa) tankkauksen yhteydessä. Aine sopii käytettäväksi kaikkien bensiinilaatujen kanssa. Voit ajaa autolla heti käsittelyn jälkeen.

Sonax -polttoainejärjestelmän puhdistusaine on helppo ja edullinen tapa suojata autoasi monenlaisilta ongelmilta. Suosittelemme käsittelyä säännöllisesti, esimerkiksi 2-4 kertaa vuodessa.

tech
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2