Checkout - Oma maksutapa kaikille

THERMOCURE™ Jäähdytysjärjestelmän ruosteenpoistoaine

Etusivu > Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet > Kemikaalit

THERMOCURE™
THERMOCURE™.
Jäähdytysjärjestelmän ruosteenpoistoaine.
Valmistaja
Evaporust
Tuotekoodi
WTH14542
Valm. tuotekoodi
TC001
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
39,80 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

THERMOCURE™ poistaa ruosteen ja kattilakiven auton jäähdytysjärjestelmästä. Aine on myrkytön, pH-neutraali ja biohajoava, ja sen voi kaataa viemäriin. Ei aiheuta korroosiota eikä vahingoita tiivisteitä. THERMOCURE™ perustuu patentoituun Evapo-Rust teknologiaan.

Käyttöohje. Tyhjennä jäähdytysjärjestelmä jäähdytysnesteestä. Kaada jäähdyttimeen 1 purkki (0.95 l) THERMOCURE:a ja täytä järjestelmä vedellä. Yksi purkki riittää max. 11 litran jäähdytysjärjestelmään. Suuremmilla tilavuuksilla käytä 2 purkkia. Aja autolla normaalisti muutamasta tunnista muutamaan päivään. THERMOCURE ei anna pakkaskestoa, joten käsittely on suoritettava lämpimällä kelillä. Jos auto ei ole ajokuntoinen, käytä lämpimäksi ja anna seistä yön yli, ja toista tarvittaessa. Lopuksi laske likainen neste ulos, ja huuhtele kahteen kertaan vedellä. Käytä lämpimäksi jotta vesi kiertää koko järjestelmässä, lämmityslaite mukaan lukien. Laske vedet ulos ja täytä jäähdytysnesteellä valmistajan suosituksen mukaan.

Vinkki! Thermo-Cure on käytännössä sama kuin Evapo-Rust ruosteenpoistoaine, mutta tiivisteenä. Sekoita veteen suhteessa 1:5 eli 1 purkki Thermocurea ja 5 purkkia vettä, niin saat huoneenlämmössä toimivaa Evapo-Rustia. Ainoa ero on että Thermocure ei sisällä tiettyjä pinta-aktiivisia aineita, jotka auttavat aineen tunkeutumisessa lian alle. Tällä ei ole väliä puhtaiden (mutta ruosteisten) osien käsittelyssä.

tech
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2