Liqui-Moly bensiinin kausisäilytysaine 250 ml

Etusivu > Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet > Pienkone

Liqui-Moly bensiinin kausisäilytysaine 250 ml
Valmistaja
Liqui Moly
Tuotekoodi
103741
Valm. tuotekoodi
LM-2817
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
9,50 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
12,50 €
alennus
24 %
säästö
3,00 €
kpl

Liqui-Moly bensiinin kausisäilytysaine

Säilyttää ja suojaa polttoainetta vanhentumiselta ja hapettumiselta. Estää korroosiota koko polttoainejärjestelmässä. Mahdollistaa museoajoneuvojen, kesäautojen, moottoripyörien, mönkijöiden, ruohonleikkureiden, moottorisahojen ja muiden bensiinikäyttöisten 2- ja 4-tahtimoottorien ongelmattoman varastoinnin. Parantaa käyttövarmuutta. Sopii kaikille bensiinimoottoreille erityisesti ennaltaehkäisevään käyttöön. Turboahdin- ja katalysaattoritestattu.

 

Lisäämällä LIQUI MOLY -kausisäilytysainetta tankkiin bensiinin sekaan suojaat tankkiin jäänyttä polttoainetta vanhentumiselta ja hapettumiselta. Lisäaine säilyttää bensiinin ominaisuudet kausisäilytyksen ajan ja estää korroosiota koko polttoainejärjestelmässä.

Käyttämällä kausisäilytysainetta varmistat, että moottoripyörän tai kesäautosi polttoaine pysyy ”tuoreena” ja moottorit käynnistyvät ongelmitta myös pidemmän seisomisen jäljiltä. LIQUI MOLY -lisäaine on siis kätevä ja toimiva vaihtoehto sille, että tyhjentäisit kaikki tankit talven tullen. Bensiinikäyttöiset ajoneuvot, autot, moottoripyörät, mönkijät, perämoottorit, ruohonleikkurit ja moottorisahat on siten myös helpompi ottaa uudelleen käyttöön, kun kesäkausi taas alkaa.

LIQUI MOLY -kausisäilytysaine soveltuu kaikille bensiinikäyttöisille 2- ja 4-tahtimoottoreille. Kausisäilytyksen lisäksi aine sopii myös jatkuvaan käyttöön harvoin käytetyissä moottoreissa. Säilytysaine pidentää bensiinin säilyvyyttä noin yhteen vuoteen.

Lisää säilytysainetta bensiinin sekaan tankkiin ja pidä moottoria käynnissä noin 10 minuuttia, jotta seos leviää koko järjestelmään. Sekoitussuhde on 25 millilitraa lisäainetta 20 litraan bensiiniä. Yksi pullo (250 ml) riittää siis 200 litraan polttoainetta.

tech
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2