Tec4 Radiator Stop Leak 400ml

Etusivu > Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet > Kemikaalit > Muut kemikaalit

Tec4 Radiator Stop Leak 400ml
Tec4 Radiator Stop Leak 400ml.
Tuotemerkki
Tuotekoodi
WTC14280
Valm. tuotekoodi
605217
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
23,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
29,00 €
alennus
21 %
säästö
6,00 €
kpl

Ammattimaiseen jäähdytysnestejärjestelmän paikkaamiseen. Tec4 Radiator Stop Leakia käytetään, kun pieniä, kiusallisia vuotoja esiintyy jäähdytysjärjestelmässä.

Tec4 Radiator Stop Leakia suositellaan myös autossa mukana kuljetettavaksi yllättävien vuotojen varalta. Huom! Tuote saattaa jäätyä pakkauksessaan, mutta on käytettävissä, kun se on sulanut.

Ohjeen mukaan käytettynä Tec4 Radiator Stop Leakillä saavutetaan seuraavat edut moottorin jäähdytysjärjestelmässä:
- estää jäähdytysnesteen vuodot hiushalkeamista ja pienistä rei'istä. Kun lämmityslaite tuoksuu glykolille ja vuoto on pieni, säästytään kalliilta ja vaikealta kojetaulun purkamiselta.
- hätätilanteissa korjaa väliaikaisesti suuremmatkin vuodot estäen jäähdytysnesteen karkaamisen ja ylikuumenemisen aiheuttamat vauriot.
- mahdollistaa pitkät ajomatkat (mm. lomamatkan ja rahtikuljetuksen) ilman aikaa vievää korjausta matkan aikana.
- tuote ei sisällä sementin tai liiman sidosaineita.

Käyttö:
Lisää 400 ml Tec4 Radiator Stop Leakia tavanomaisen henkilöauton jäähdytysjärjestelmään tai suuremmille moottoreille noin 10 % jäähdytysjärjestelmän tilavuudesta.

Tarkista huolellisesti jäähdytysjärjestelmän yleiskunto. Huomioi, että autoilija on voinut useasti lisätä vuotavaan järjestelmään tavallista eikä tislattua vettä. Jos on pienikin epäilys, että järjestelmä on likaantunut kalkki- tai ruostejäänteistä, puhdista jäähdytysjärjestelmä ensin Tec4 Cooling System Cleanerilla ennen Tec4 Radiator Stop Leakin lisäystä.

Ravista Tec4 Radiator Stop Leak pulloa hyvin ennen käyttöä ja kaada hitaasti jäähdyttimeen moottorin käydessä ja jäähdytysnesteen kiertäessä järjestelmässä (myös lämmityslaitteessa). Varo kuumaa jäähdytysnestettä!

Tehokas ja turvallinen:
Tec4 Radiator Stop Leak on ainutlaatuinen sekoite luonnonkuituja ja pinta-aktiivisia aineita, jotka yhdessä tukkivat hiushalkeamia ja pieniä reikiä jäähdyttimissä ja muualla jäähdytysjärjestelmässä.

Ohjeen mukaan käytettynä Tec4 Radiator Stop Leak ei aiheuta jäähdytinkennon tukkeutumista ja on tarvittaessa poistettavissa järjestelmästä. Tec4 Radiator Stop Leak ei vaurioita jäähdytysjärjestelmän komponentteja. Soveltuu myös uusille pitkäikäisille jäähdytysnesteille (mm. G 12).

Jäähdytysjärjestelmän ongelmat ovat yhä yleisempiä syitä ajomatkan keskeytymiseen. Varmista matkan jatkuminen Tec4 Radiator Stop Leakilla.

tech

Asiakkaat ostivat myös

UUTUUS!
SilverTop mönkijäpeite L
Kotimainen mönkijän säilytyspeite. (Ei sovellu siirtokuljetuksiin). 
46,00 €
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2