Amsoil V-Twin 20W-50

Etusivu > Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet > Autotuotteet > Muut

Amsoil V-Twin 20W-50
Amsoil V-Twin 20W-50.
Valmistaja
AMSOIL
Tuotekoodi
WMS14255
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
19,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Luokitukset: Harley-Davidson EVO ja uudemmat, Buell, Sportster, Ducati, Aprilia, BMW, KTM, Triumph. API SG, SL/CF, CG-4, JASO MA/MA2, ISO L-EMA2

Öljyt on valmistettu erittäin lämpöstabiileista synteettisistä raaka-aineista. Moottoriöljyt on lisäaineistettu niin, että ne käyvät myös vaihteistoon ja ensiövetoon, myös märälle kytkimelle.

V-Twin moottoriöljyissä on otettu huomioon ilmajäähdytteisen moottorin ankara lämpökuorma, vaihteiston ja ensiövedon suuret pintapaineet, mahdollisimman hyvä kytkintuntuma, ja korroosiosuojaus (seisonta-aika).

V-Twin moottoriöljyt kestävät korkeita lämpötiloja ohenematta ja hapettumatta. Sen lisäksi että ne on valmistettu erittäin lämpöstabiileista synteettisistä raaka-aineista, ne sisältävät maksimi annoksen hapettumisen estoaineita. Tämä tarkoittaa että moottorissa on hyvät öljynpaineet myös kuumana, ja moottori pysyy puhtaana (ei karstaa eikä lietettä).

V-Twin moottoriöljyillä on korkea leikkauslujuus, eli ne vastustavat mekaanisista voimista johtuvaa leikkautumista eli ohenemista. Tämä ehkäisee kulumista vaihteistossa ja ensiövedossa. Se toimii kuten vaihteistoöljy, mutta ilman vaihteistoöljyissä käytettävien EP-lisäaineiden negatiivisia vaikutuksia, kuten huono kytkintuntuma märkäkytkimessä.

V-Twin moottoriöljyt sisältävät erityisiä korroosionestoaineita, jotka ehkäisevät kondenssi-kosteudesta aiheutuvaa korroosiota. Moottoripyörillä ajetaan usein lyhyitä matkoja, ja ne seisovat pitkiä aikoja ajokauden ulkopuolella. Korroosio voi olla tällöin ongelma.

V-Twin moottoriöljyt on suunniteltu sopiviksi myös vaihteistoon ja ensiövetoon, niin että vaihteisto toimii pehmeästi ja kytkin ottaa tasaisesti. Öljy ehkäisee kytkimen luistamista ja lasittumista.

V-Twin moottoriöljyt soveltuvat myös pyöriin joissa on katalysaattori.

V-Twin moottoriöljyt ovat yhteensopivia muiden synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa, mutta öljyjä sekoitettaessa ei suositella pidennettyä vaihtoväliä. Yhdessä AMSOIL Ea öljynsuodattimen kanssa suositellaan vaihtoväliksi jopa kaksi kertaa pyörävalmistajan suosittelemaa km- tai tuntimäärää tai kerran vuodessa.

Paino: 1.0 kg
Viskositeettiluokka: 20W-50
Kinemaattinen viskositeetti @100°C, cSt (ASTM D445): 20,1
Kinemaattinen viskositeetti @ 40°C, cSt (ASTM D445): 150,3
Viskositeettti-indeksi: 155
Leimahduspiste ºC: 240
Jähmepiste ºC: -40
HTHS-viskositeetti, cP: 6,0
Kokonaisemäsluku TBN: 11,1

tech

Asiakkaat ostivat myös

Amsoil V-Twin Trans Fluid vaihteistoöljy
Amsoil V-Twin Trans Fluid vaihteistoöljy
MP vaihteistoon. Luokitukset: Harley-Davidson, Triumph. 
19,90 €
Saatavilla
Amsoil V-Twin Primary Fluid ensiövetoöljy
Amsoil V-Twin Primary Fluid ensiövetoöljy
Ensiövetoon. Luokitukset: Harley-Davidson, Triumph. 
19,90 €
Saatavilla
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2