Checkout - Oma maksutapa kaikille

Plasti Dip Spray Kirkas 400ml

Etusivu > Erikoisvarusteet > Erikoismaalit

Plasti Dip Spray Kirkas 400ml
Tuotekoodi
105779
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
24,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Monikäyttöinen, synteettinen kumipinnoite joka sumutetaan spray purkista kohteeseen ja voidaan tarvittaessa kuoria irti kuivumisen jälkeen. Plasti Dip suojaa käyttökohteita kosteudelta, hapoilta ja hankaukselta sekä tekee niistä mukavan kumipintaisia joista saa aina mahtavan otteen. Se pysyy elastisena ja venyvänä eikä lähde halkeilemaan kovimmissakaan olosuhteissa. Tee-se-itse -miehen- ja naisen unelma, Plasti Dip on nyt saatavilla ja teet sillä suojaavan kumipinnoitteen helposti ja nopeasti. Käyttökohteita on tuhansia.

Soveltuu automotiivisiin applikaatioihin (eli autojuttuihin)
Vanteet, ohjauspyörät, ovipaneelit, kumilistat, keulamerkit yms.
Voit valmistaa sillä mukavan kumipinnoitteen vaikka työkalun kahvaan
Kumipinnoite pysyy elastisena
Voit käyttää sitä puuhun, lasiin, köyteen, kuivakukkiin, saveen, kiveen, betoniin, keramiikkaan tai mihin tahansa mihin maaliakin voisi ruiskia
Joustavaa, ei halkeile
Eristää mm. sähköhommissa, kuumuudelta, ääniaalloilta
Kestäää sääolosuhteita, kemikaaleja ja iskuja
Spraypurkissa 400ml
Haitallista hengitettynä ja nieltynä
Riittävästä tuuletuksesta on huolehdittava
Maalaat omalla vastuullasi
Toimi kuten minkä tahansa spray maalin kanssa

Plasti Dip itsessään on kestävää kamaa. Suihkuttelet sitä kuin mitä tahansa spraymaalia ja annat kuivua. Minimissään kannattaa vetää 4-5 kerrosta jos halutaan hyvä ja kestävä lopputulos. Tuotteen ominaisuudet ovat varsin mykistyttävät, voit varmasti kuvitella mielessäsi kiveniskemän tms. naarmun mattamustalla pinnallasi. Ei hätää, Plasti Dippiä voidaan suihkuttaa vaurioituneeseen kohtaan uudelleen jolloin tuoreempi pinnoite imeytyy olemassa olevaan pintaan ja kuivuttuaan se näyttää taas kuin uudelta.

Plasti Dip suojaa pintoja auringon uv säteiltä, talven lskalta ja tiesuolalta. Suojatut pinnat voidaan käsipestä kaikilla normaaleilla pesuaineilla ja säännöllinen peseminen pitääkin pinnan uuden näköisenä pitkään. Painepesureita tai pesulan harjoja kannattaa välttää.

tech
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2