Paytrail - Oma maksutapa kaikille

Autoglym Polar Seal

Etusivu > Autonhoitotuotteet > Autoglym

Autoglym Polar Seal
Autoglym Polar Seal
Autoglym Polar Seal
Tuotekoodi
PTG14085
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
29,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
32,50 €
alennus
11 %
säästö
3,50 €
kpl

Suojaava, hydrofobinen päällyste nopeaa, helppoa ja kiiltävää viimeistelyä varten

Suorituskykyisiä tuotteita, joita innoittaa täydellisyyteen pyrkiminen. Se on, ja on aina ollut, Autoglymin tapa.

Polar Seal on suojaava päällyste, joka on valmistettu erityisesti käytettäväksi vaahtopistoolilla varustetun painepesurin kautta. Suosittelemme Polar Seal -tuotteen käyttämistä lopullisena vaiheena sen jälkeen kun ajoneuvo on esipesty Polar Blast -tuotteella ja pesty Polar Wash -tuotteella. Se luo hydrofobisen pinnan ja saa aikaan vesipisaroita pinnalle, mikä vähentää auton kuivumisaikaa. Suihkuta puhtaan, märän ajoneuvon pinnalle. Huuhtele pois ja kuivaa antaen tulokseksi kiiltävän viimeistelyn

1. Ennen toimien aloittamista tarkasta, että ajoneuvon kori ja pyörät ovat viileitä niiden koskettamiseksi ja poissa suorasta auringonpaisteesta.

2. Suosittelemme aloittamista käyttämällä lumivaahtoa, kuten Autoglym Polar Blast, lian irrottamiseksi varoen, minkä jälkeen voidaan käyttää Polar Wash -tuotetta kaiken maalipinnalla olevan lian ja saasteen irrottamiseksi.

3. Tarvitaan vain pieni määrä Polar Seal -tuotetta. Kaada enintään 40 ml (kolme korkillista) vaahtopulloon, ja lisää sen jälkeen vähintään 200 ml vettä. Tämän pitäisi olla riittävä liuos ajoneuvosi kattamiseksi. Ei ole hyödyksi käyttää enempää kuin 40 ml, sillä se voi vaikuttaa viimeistelyyn.

4. Suihkuta Polar Seal -tuotetta puhtaan, märän ajoneuvon pinnalle varmistaen, että katetaan kaikki pinnat, mutta vältä levittämistä suoraan tuulilasiin.

5. Huuhtele ja kuivaa autosi kiiltävän hydrofobipäällytysksellä suojatun, viimeistellyn pinnan paljastamiseksi. Auto on kuivattava kangaspalasella eikä sitä saa jättää kuivumaan ilmassa, muuten pinnalle voi muodostua vesiläikkejä.

6. Käytä Autoglymin pikalasinpesua tuulilasin puhdistamiseksi ja kuivaa tuulilasin pyyhkimet varmistaen, että ei jää tahroja.

Polar Seal -tuote ei sovi käytettäväksi pehmeäkuomuisiin avoautoihin.

tech
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2