Paytrail - Oma maksutapa kaikille

Autoglym Ultra High Definition Ceramic Coating

Etusivu > Autonhoitotuotteet > Autoglym

Autoglym Ultra High Definition Ceramic Coating
Autoglym Ultra High Definition Ceramic Coating
Autoglym Ultra High Definition Ceramic Coating
Tuotekoodi
PTG14054
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
64,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Kestävä keraaminen pinnoite, joka antaa maalipinnalle täydellisen suojan sekä silkinsileän ja peilikirkkaan pinnan.

Ultra High Definition Ceramic Coating on kestävä keraaminen pinnoite. Pitkällisen kehitystyön tuloksena syntyi koostumus, joka tarjoaa uskomattoman syvän kiillon. Ultra High Definition -sarja nostaa autonhoidon täysin uudelle tasolle. Voit saavuttaa ammattimaisen ja ylellisen lopputuloksen helposti. Ultra High Definition Shampoo ja Ultra High Definition Wax parantavat Ultra High Definition Ceramic Coating -pinnoitteen kiillon kestävyyttä. Pakkauksessa on mukana kaikki tarvittava auton pinnoittamiseen tällä tuotteella. Voit saavuttaa virheettömän lopputuloksen, joka kestää jopa 12 kuukautta.

Sisältö:

UHD Preparation -esikäsittelyaine (100 ml),
UHD Ceramic Coating-pinnoite (100 ml)
UHD Ceramic Coating -levityssieni
Valmistusliina
Viimeistelykangas

Maalipinnan esikäsittely UHD Preparation -esikäsittelyaineella.

1.Tässä vaiheessa on tärkeää luoda täydellinen pinta, jotta UHD Ceramic Coating kiinnittyy mahdollisimman hyvin maalipintaan. Varmista, että auto on puhdas ja kuiva. Suosittelemme auton pesua autoshampoolla sekä likajäämien poistamista esimerkiksi Autoglym Magmalla tai Intensive Tar Removerilla tai savella. Täydellisen loppu- tuloksen aikaansaamiseksi kannattaa lievät naarmut ja mahdolliset hologrammit poistaa tässä vaiheessa sopivalla naarmunpoistoainella (esim. Autoglym Paint Renovator).
2.Pyyhi maalipinta kauttaaltaan UHD Preparation -esikäsittelyaineella pinnassa vielä olevien vahojen, pinnoitteiden tai öljyjäämien poistamiseksi. Kaada esikäsittelyainetta suoraan vihreälle Preparation Cloth – liinalle ja pyyhi sitten maalipinnat järjestelmällisesti kauttaaltaan suorin vedoin. Pyyhi mahdollinen ylimääräinen esikäsittelyaine pois liinan puhtaalla ja kuivalla puolella. Käännä liinaa säännöllisesti, jotta se ei kyllästy esikäsittelyaineesta.

Maalipinnan Suojas/ Pinnoitus UHD Ceramic Coating - Pinoittella

1.Suunnittele työskentelyalue huolellisesti ennen kuin aloitat pinnoittamisen. Ihanteellista on käsitellä noin 50 cm X 50 cm kokoinen alue (keskikokoinen paneeli) kerralla. Ilman lämpötila ja kosteus vaikuttavat vaadittuun kuivumis- ja kovettumisaikaan, joten testaa optimaalinen aika, kun pinnoitat ensimmäisen alueen.
2.Kun levität pinnoitetta, se alkaa haihtua. Kun pinnoite näyttää muodostuvan pieniksi helmiksi ja kalvo alkaa muodostua, hankaa pinta kiiltäväksi. Lämpimällä säällä tämä kestää 1-2 minuuttia, viileämmällä 3-5 minuuttia. Ensimmäisen paneelin pinnoitettuasi tiedät, kauanko kuivuminen kestää.
3.Levitä UHD Ceramic Coating -pinnoitetta UHD Ceramic Coating -levityssienellä suorin vedoin. Älä käytä liikaa pinnoitetta.
4.Kun olet levittänyt pinnoitetta keskikokoisen paneelin kokoiselle aluelle, anna sen kuivua ja kovettua tarvittava aika (katso kohta 2). Kiillota pinnoite sen jälkeen kiiltäväksi punaisella viimeistelyliinalla.
5.Siirry seuraavaan alueeseen. Lisää levityssieneen pinnoitetta aina tarvittaessa. Kiillota pinnoite kuivumisen jälkeen kiiltäväksi.
Kun olet käsitellyt kaikki maalipinnat, siirrä autoa ja varmista, että pinta on tasainen eri suunnista tulevassa valossa. Tarkista koko maalipinta huolellisesti ja kiillota tarvittaessa kiillottamatta jääneet kohdat.
7.Anna UHD Ceramic Coating -pinnoitteen kuivua vähintään 4 tunnin ajan. Varmista, että kuivumisen aikana maalipinnalle ei pääse vettä, pölyä tai muuta likaa.
8.Älä pese autoa 24 tuntiin pinnoittamisen jälkeen.
Huomaa: Jos pinnoite on jätetty kovettumaan liian pitkäksi aikaa, sen poista- minen voi olla vaikeaa. Jos näin tapahtuu, levitä lisää pinnoitetta pienelle alueelle kerrallaan ja kiillota välittömästi. Poista muovi- ja lasipinnoille joutunut pinnoite UHD Preparation -esikäsittelyaineella ennen kuin se kuivuu. Käytä UHD Ceramic Coating -pinnoitetta ainoastaan maalipinnoille. Älä käytä mattamaalipinnoille.

tech
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2