Checkout - Oma maksutapa kaikille

Sileä Florida

Etusivu > Verhoilusarjat / istuinsuojat > Merkkikohtaisten suojien kangasmallit

Sileä Florida
Valmistaja
Tammer-Suoja
Tuotekoodi
PSL12964
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
Taskut molempiin etuselkänojiin
380,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
470,00 €
kpl

Florida-istuinsuojasarjan materiaalina on käytetty kestävää kudottua polyesteriä. Uusi ja moderni istuinsuojasarja antaa uuden säväyksen vanhempaankin autoon ja kohentaa sisustan ilmettä. Kestävästä ja helppohoitoisesta Florida-istuinsuojasarjasta pienet tahrat irtoavat kevyesti ja tarpeen tullen sarjan voi pestä koneessa (30°C). Istuinsuojasarja myöskin pidentää auton alkuperäisen verhoilun ikää. Kun sarja poistetaan, niin alta paljastuu jälleen auton vahingoittumaton alkuperäisverhoilu.

Florida-kangas on tunnultaan ja ulkonäöltään selkeän tyylikäs. Istuinsuojasarja on kauttaaltaan samansävyistä sileätä kangasta. Sarjan sivut ja taustat on tummanharmarmaata keinonahkaa.

Mallikohtaiset istuinsuojasarjat on mitoitettu tarkasti auton istuimiin sopiviksi, jolloin tuloksena on täydellisesti istuvat istuinsuojat. Suunnittelussa huomioidaan kaikki istuimien alkuperäiset toiminnot, kuten kallistukset ja erilaiset säätömahdollisuudet. Merkkikohtaisia istuinsuojia on saatavana myös automalleihin, jotka on varustettu istuimien sivuturvatyynyillä. Kaavoja löytyy tällä hetkellä jo lähes 4000 ajoneuvoon.

Sarja sisältää istuinsuojat etu- ja takaistuimiin, mahdollisiin lisäistuimiin, niskatukiin sekä käsinojiin. Istuinsuojiin on myöskin mahdollista tilata mm. etuistuimien taustan lehtitaskut ja vahvikkeet (keinonahkaa).

tech
tech
Polar Autovaruste
Polar Autoset Tampere Oy
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2