Paytrail - Oma maksutapa kaikille

Philips Led H4 ULPRO 9000 ajovalopolttimopari 22W

Etusivu > Valot, lisävalot, polttimot > Polttimot > LED polttimot

Philips Led H4 ULPRO 9000 ajovalopolttimopari 22W
Valmistaja
Philips
Tuotekoodi
PPH12423
Valm. tuotekoodi
100-12342LEDU90
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
165,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
179,00 €
kpl

Tyylikkäät kirkkaanvalkoiset LED-ajovalot

LED-H4-ajovalopolttimo
5800 K
+ 250 % kirkkaampi valo

Edistyksellinen ajovalojärjestelmä
Parempi näkyvyys 250 % kirkkaamman valon ansiostaParempi näkyvyys 250 % kirkkaamman valon ansiosta Pimeässä ajaminen on haastavaa, joten sinun on voitava luottaa ajovaloihisi. Hyvä näkyvyys eteenpäin ja sivuille parantaa ajoturvallisuutta. Philips X-tremeUltinon LED -polttimoilla ajovaloon saadaan erittäin terävä valokeila, joka parantaa näkyvyyttä jopa 250 %. Koettuasi LED-valojen päivänvalon kaltaisen valaisun et halua enää ajaa muilla valoilla. Näet kauemmas, reagoit nopeammin ja ajat turvallisemmin. Valitse Philips ja nauti pimeällä ajamisesta uudella tavalla.

Kirkasta valoa oikein kohdistettunaKirkasta valoa oikein kohdistettuna Tehokkaat ja kirkkaat polttimot eivät yksinään riitä tekemään LED-ajovaloista markkinoiden parhaita. Olennaista on hyödyntää valokeilaa tehokkaasti ilman vaarallista häikäisyä. Philipsin LED-polttimoiden valo suunnataan SafeBeam-tekniikan ansiosta juuri sinne, missä valoa tarvitaan eniten. Yhtenäinen ja tarkka valokeila on suunniteltu halogeenivaloja koskevien turvallisuusmääräysten mukaisesti. Tarkasti suunnattu valo parantaa näkyvyyttä ja tekee yöllä ajamisesta miellyttävämpää ja ennen kaikkea turvallisempaa.

Suunniteltu projektorivaloihin, lisätehoa heijastinvaloihin Suunniteltu projektorivaloihin, lisätehoa heijastinvaloihin Philips X-tremeUltinon LED -ajovalopolttimot on suunniteltu erityisesti projektoriajovaloihin, mutta ne antavat lisätehoa myös heijastinajovaloihin, joten ne sopivat useisiin eri automalleihin.

Tarvitsetko uudet ja tyylikkäät ajovalot, mutta et halua jatkuvasti vaihtaa polttimoita? Perinteisissä ajovalopolttimoissa käyttöikä on usein sitä lyhyempi, mitä enemmän niissä on tehoa. Korkean valotehon LED-polttimot kestävät käytössä pidempään, ja Philips X-tremeUltinon LED -tuotteet ovat erityisen pitkäikäisiä. Lämmönsäätelyjärjestelmien, kuten AirFluxin ja AirCoolin, ansiosta ne kestävät jopa 12 vuotta. Voit todennäköisesti käyttää uusia tyylikkäitä ajovalojasi autosi koko käyttöiän ajan.

Kirkkaan valkoista 5 800 kelvinin valoaPhilips X-tremeUltinon LED -polttimoiden jopa 5 800 kelvinin valo ja ajoneuvostandardeja vastaava LUXEON-tekniikka tuottavat ajovalossa kirkkaan valkoisen, päivänvalon kaltaisen valokeilan. Paremman näkyvyyden ansiosta havaitset kohteet entistä helpommin ja voit sopeuttaa ajosi niiden mukaan. Sinun ei tarvitse pinnistellä nähdäksesi, vaan kirkkaammat valot tekevät pimeässä ajamisesta miellyttävämpää.

Päivitä tyylisi uusilla valoilla.
Ajovalot kertovat paljon sinusta ja autostasi. Philipsin LED-ajovalopolttimoilla voit päivittää tyylisi kätevästi ja edullisesti. Keltasävyisen valon sijasta uudet ajovalosi tuottavat kirkkaan valkoista valoa. Philipsin LED-ajovalopolttimot ovat nykyaikaisen kuljettajan tyylikäs valinta.

Innovatiivinen lämmönsäätelyjärjestelmä pidentää käyttöikääLED-ajovalopolttimot tuottavat lämpöä, jota Philipsin älykkäät AirFlux- ja AirCool-tekniikat ohjaavat pois valojen tärkeistä komponenteista. Erinomaisen lämmönkestävyytensä ansiosta Philipsin LED-ajovalopolttimot kestävät käyttöä pidempään kuin markkinoiden muut vastaavat tuotteet. Philipsin pitkäkestoiset LED-polttimot laskevat kulujasi, mutta myös parantavat ajoturvallisuutta eivätkä jätä sinua pulaan tien päällä.

Philipsin huippuluokan valoratkaisut autoihin.
Philips on ollut ajoneuvoteollisuuden edelläkävijä valoissa jo yli sadan vuoden ajan. Philipsin huippuluokan tuotteet on suunniteltu ja kehitetty vastaamaan ajoneuvoteollisuuden tiukkoja laatuprosesseja (mukaan lukien ISO-standardit) ja tuotantovaatimuksia. Suuret autonvalmistajat käyttävät Philipsin polttimoita niiden korkean laadun, tehokkaan ja kirkkaan valon sekä tarkan valokeilan ansiosta. Ja koska Philipsin edistyksellinen LED-tekniikka tekee ajamisesta turvallisempaa ja miellyttävämpää.

Helppo asentaa lähes kaikkiin automalleihin.
Polttimot on helppo asentaa yhteensopiviin automalleihin, joten niiden vaihto ajovaloihin sujuu kokeneelta kuljettajalta vaivattomasti. Suosittelemme kuitenkin, että pyydät automekaanikkoa asentamaan Philipsin uudet LED-ajovalopolttimot, sillä vaikka ne ovat yhteensopivia valtaosaan automalleista, ne eivät sovi aivan kaikkiin autotyyppeihin.

tech

Katso myös

Autoline LED päivävalosarja NS2269
LED-päivävalosarja, 12V, 8xled, Hyväksytty käytettäväksi ajovalojen kanssa samaan aikaan. Koko: 157x18x43mm... 
48,00 €
DRL LED päivävalosarja NS1296
LED-päivävalosarja, 12V, 5x1W led.
RL E-Hyväksytty käytettäväksi ilman ajovaloja Koko: 160x25x55mm Mukana tulevalla boksilla ei toimi auton ollessa... 
88,00 €
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2