Thomar AirDry kosteudenpoistaja 1kg

Etusivu > Autonhoitotuotteet > Tarvikkeet

Thomar AirDry kosteudenpoistaja 1kg
Thomar AirDry kosteudenpoistaja 1kg
Thomar AirDry kosteudenpoistaja 1kg
Thomar AirDry kosteudenpoistaja 1kg
Thomar AirDry kosteudenpoistaja 1kg.
Air Dry pussin yläpuoli on valmistettu ei-punotusta kankaasta, joka kesketettaessa tuntuu kostealta.
Tuotekoodi
105152
Valm. tuotekoodi
35-604030, 8087000
Toimitusaika alk.
1-4 pv
Toimituskulut alk.
12,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
19,50 €
alennus
38 %
säästö
7,50 €
kpl

Erittäin laadukas saksalainen tuote, joka ehkäisee tehokkaasti kosteuden, homeen ja ruosteen muodostumista. Ihanteellinen käytettäväksi esimerkiksi autoissa, veneissä ja matkailuajoneuvoissa. Pussin voi kuivattaa ja käyttää uudelleen. Kosteudenpoistaja Thomar AirDry paino 1kg. Kosteudenpoistaja imee ilmasta kosteutta itseensä, jos suhteellinen kosteus nousee haitalliseen 60% tai tätä suuremmaksi, ehkäisten näin sisätilojen homehtumista sekä vähentäen ikkunoiden huurtumista. Imukyky jopa 600ml vettä, jonka ansiosta sen käyttöaika on noin 2-4kk käyttökohteesta ja tarkoituksesta riippuen. Täytyttyään AirDry voidaan kuivattaa ja ottaa uudelleen käyttöön.

Air Dry imee kosteutta auton sisäilmasta magneetin tavoin ja estää näin ruosteen ja homeen muodostumisen, samoin kuin sähkölaitteiden vauriot. Air Dry estää epämiellyttävät hajut ja saa aikaan miellyttävämmän sisäilman. Kosteus imetään pussin luonnollisiin, aktiivisiin rakeisiin, kun noin 60%:n suhteellinenkosteus on saavutettu. Ilman ollessa kuivaa kosteutta vapautetaan takaisin ilmaan. Air Dry on hajuton.

Hengittäminen, tuuletus, lämmitys, ilmastointi ja ulkoiset vaikutukset kuten sade, saattavat jo muutamassa minuutissa aiheuttaa suuria ilmanmuutoksia ajoneuvon sisällä. Lämpötilaerot auton ulkopuolella ja sisäpuolella aiheuttavat kosteuden tiivistymisen kylmiin ikkunoihin. Air Dry reagoi tähän imemällä jatkuvasti ilmasta ylimääräisen kosteuden. Vain lyhyen ajan kuluttua ikkunat ovat taas kirkkaat tai huurretta ei ylipäätään edes muodostu. Jopa 0,6 litraa vettä imetään tasaisesti. Tehokkuuden kesto riippuu suhteellisesta kosteudesta, lämpötilasta ja ajoneuvon sisätilan koosta. Air Dry -kosteudenpoistajaa voi tavallisesti käyttää 2-4 kuukautta ennen kuin se on kuivattava uutta käyttöä varten.

Air Dry pussin yläpuoli on valmistettu ei-punotusta kankaasta, joka kosketettaessa tuntuu kostealta. Alapuoli on liukumatonta muovikalvoa, joka puolestaan estää kosteuden pääsyn ulos alakautta. Air Dry voidaan sijoittaa useaan paikkaan ja sillä on lukuisia käyttökohteita, kuten esimerkiksi autot, asuntovaunut, matkailuautot, veneet, huvialukset, varastotilat, kesämökit, hevosvälineiden säilytystilat, asekaapit, vaatekaapit jne.

Käyttöohjeet:
Air Dry aktivoidaan poistamalla ulompi muovipussi. Ylempi ei-punottu puolisko muuttuu kosteuden imemisen vaikutuksesta tuntuvasti kosteaksi. Suurin 1,6kg:n kosteus voidaan tarkistaa punnitsemalla Air Dry.

Kuivaus uutta käyttöä varten:
Air Dry voidaan sijoittaa lämpöpatterin päälle niin, että muovikalvopuoli on alaspäin. Kuivauksen jälkeen sitä voidaan käyttää uudelleen. Air Dry vapauttaa keräämänsä kosteuden pitkän ajan kuluessa. Tämä saattaa kestää muutaman päivän tai viikon riippuen imetyn kosteuden määrästä ja kuivausolosuhteista. Kuivauksen pitäisi vähentää paino 1,15kg:aan. Suosittelemme kahden Air Dry -kosteudenpoistajan käyttämistä vuoronperään. Käyttäessäsi toista autossa, toinen voi rauhassa kuivua lämpöpatterin päällä.

tech

Asiakkaat ostivat myös

-33 %
Auton kokopeite S
Kesäkäyttöön ja auton kausisäilytykseen sisätiloissa tarkoitettu kokopeite. 
32,00 €
norm.
48,00 €
alennus
33 %
säästö
16,00 €
SilverTop ikkunapeite 3
Yleismallinen peite paketti- ja tila-autoihin. Peittää tuulilasin, etusivuikkunat, lämmityslaitteen ilmanottoaukot ja peilit. Kätevä päivittäisessä käytössä. 
48,00 €
TammerS puolipeite koko 4
Tammers
Koko 4 390cm x 235cm. 
49,00 €
Tammers varttipeite
Tammers
Yleismallinen varttipeite henkilö- ja farmariautoihin. Kätevä päivittäisessä käytössä. Peittää tuulilasin, etusivuikkunat, peilit ja lämmityslaitteen... 
39,00 €
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2