Checkout - Oma maksutapa kaikille

Takapuskurin kolhusuojat

Etusivu > Autotarvikkeet > Koritarvikkeet > Takapuskurin kolhusuojat

TAMMERS REARGUARD antaa tehokkaan suojan takapuskurin maalipinnan vaurioitumista vastaan. Tuote on saavuttanut erittäin suuren suosion Euroopassa. Tuotteella estät maalipinnan naarmuuntumisen tai peität jo syntyneet naarmut. Tuote vastaa laadultaan autojen alkuperäisvarusteita ja onkin valittu jo usean automerkin alkuperäisvarusteeksi tai automaahantuojien varusteohjelmiin Euroopassa ja nyt myös Suomessakin.

Ei pelkästään lisävaruste. Useimmat nykypäivän autot on varustettu maalatuilla takapuskureilla, jotka ovat herkkiä maalipinnan vaurioille. Maalipinnan vaurion korjaaminen on kallista ja vie aikaa. TAMMERS takapuskurin kolhusuoja ei ole ulkonäöltään huomiota herättävä vaan hillityn tyylikkään alkuperäisvarusteen kaltainen säilyttäen auton alkuperäisen ilmeen. TAMMERS takapuskurin kolhusuoja estää tehokkaasti takapuskurin vaurioitumisen.

Valmistettu mustasta ABS muovista.
CNC koneistus varmistaa täydellisen istuvuuden.
Kiinnitys pitävällä 3M teipillä ja/tai olemassa olevia ruuveja tai muovikiinnikkeitä käyttäen.

Auton lastauksen ja purkamisen aikana sattuu usein se pieni vahinko. Ei auta kuinka tarkka on, vahinkoja sattuu meistä jokaiselle. Lemmikkieläimen kynnet naarmuttavat usein auton takapuskurin. Tämäkin olisi helposti estettävissä. Takapuskurin kolhusuojan asentaminen on edullinen tapa suojata takapuskurin maalipinta.

Jo useat ovat todenneet TAMMERS takapuskurin kolhusuojat tuomat edut. Tuotteen laadusta ja toimivuudesta on osoituksena se, että jo useat autovalmistajat ja automaahantuojat Euroopassa ovat valinneet Rearguard ?takapuskurin kolhusuojan alkuperäisvarusteeksi.

Takapuskurin kolhusuoja
Takapuskurin kolhusuoja
Kysy tarjous Tammers kolhusuojasta omaan autoosi meiltä. 
Takapuskurin kolhusuoja Nissan Qashqai 14-
Takapuskurin kolhusuoja Nissan Qashqai 14-
Merkkikohtainen takapuskurin kolhusuoja Nissan Qashqai 2014- 
89,00 €
Takapuskurin kolhusuoja Skoda Octavia HB 13-
Takapuskurin kolhusuoja Skoda Octavia HB 13-
Merkkikohtainen takapuskurin kolhusuoja Skoda Octavia HB 13- 
89,00 €
tech
www.polarautovaruste.com
Polar Autovaruste
Laukontori 4
FI-33200, Tampere
Pirkanmaa
FINLAND
puh. (03) 3138 4900
puh. +358503033043
myynti(at)polarautovaruste.com
Y-tunnus: 1035677-2