Verhoilusarjat

Merkkikohtaiset istuinsuojat
Toimitamme auton merkkikohtaisesti valmistettuja verhoilusarjoja eli istuinpäällisiä. Merkkikohtaiset istuinsuojat ovat juuri sinun autoosi tehdyt, jolloin istuvuus ja ulkonäkö ovat huippuluokkaa. Yli 3000 erilaista kaavaa kattavat 95% suomessa myydyistä automerkeistä ja -malleista. Sarjat sisältävät niskatukien ja kyynärnojien suojat. Takapenkkien moniosaisuus, penkeissä olevat sivutörmäystyynyt sekä penkkien alkuperäiset toiminnot, kuten kallistukset ja säätömahdollisuudet on huomioitu verhoilusarjojen suunnittelussa.

Laadukkaat materiaalit
Verhoilusarjojen materiaaleina käytetään alcantaran ja aidon nahan lisäksi laadukkaita plyyshikankaita sekä korkealuokkaista keinonahkaa. Sarjojen toimitusaika on 1 - 2 viikkoa. Sopivuustakuun lisäksi 1 vuoden takuu materiaaleille ja työlle. Laadukkaat, kotimaiset merkkikohtaiset verhoilusarjat valmistaa Oy Tammer-suoja Ab.

Verhoilusarjojen hinnat henkilöautoihin 195 e - 890 e riippuen automallista ja valmistusmateriaalista. Saatavilla myös pakettiautoihin sekä joihinkin hyötyajoneuvoihin.

Verhoilusarjat - katso myös Online Shop.

KYSY TARJOUS OMAAN AUTOOSI!

Verhoilusarjat

Verhoilusarjat


POLAR AUTOVARUSTE • Tampere: Laukontori 4 • Puh (03) 3138 4900